Ons concept

Le Longchamps - Chez Sardou biedt een unieke culinaire ervaring in een ontspannen sportieve omgeving. Hier kunt u genieten van verfijnde Franse keuken in een vriendelijke, sportieve sfeer. Ons concept is eenvoudig: een beperkt maar kwalitatief menu met zorgvuldig bereide producten en seizoensthema's om het interessant te houden.

Onze vleesgerechten van de steen zijn een must, met keuzes variërend van BBB-steak tot Aubrac-ribsteak. Daarnaast bieden we ook roquefort-hamhock, schildpad-kalfshoofd, en nog veel meer. Als je een wijnliefhebber bent, zul je verrukt zijn van onze zeer uitgebreide wijnkaart en de suggesties van de baas.

Of je nu een clublid bent of gewoon voorbijgaat, ons team zal er alles aan doen om je een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.

Hoe kan ik een tafel reserveren in het restaurant "Le Longchamps - Chez Sardou"?

Om een tafel te reserveren, neemt u direct contact op met het restaurant. Het is aan te raden om te reserveren, vooral als u op het terras wilt eten.


Welke soorten gerechten biedt het restaurant "Le Longchamps - Chez Sardou"?

We bieden hoogwaardige Franse keuken met vlees van de steen, kalfsescalopes, roquefort-hamhock, en nog veel meer. Ons menu verandert regelmatig met seizoensthema's en speciale weekenden.


Is het restaurant toegankelijk voor niet-clubleden?

Ja, ons restaurant staat open voor iedereen, clubleden of niet. Houd er rekening mee dat tijdens tennistoernooien het restaurant levendiger kan zijn.


Heeft het restaurant een eigen parkeerplaats?

Ja, ons restaurant heeft een eigen parkeerplaats voor het gemak van onze klanten.


Biedt het restaurant opties voor wijnliefhebbers?

Absoluut. We hebben een zeer uitgebreide wijnkaart en de baas, Sardou, staat altijd klaar om zijn aanbevelingen te delen.